ZAAL HUREN

Wilt u een zaal huren in Leuven voor 250 personen of minder? Of een zaal huren in Leuven voor ongeveer 250 euro? Zoek niet verder! Dulci is de ideale plaats voor jouw feestjes. Van verjaardagsfeestjes tot recepties, van galabals tot fuiven. Alles is mogelijk in dit fantastische pand.

Centrum Leuven

Door onze ligging in het centrum van Leuven, vlakbij de Oude Markt, is onze zaal zeer goed bereikbaar te voet, met de fiets of zelfs met de auto door parkings die slechts enkele minuten wandelen verwijderd zijn van ons.

De zaal

De zaal van Dulci is een grote feestzaal met vier tapkranen en de mogelijkheid om eigen muziek te draaien. Deze zaal is geschikt voor grotere feestjes.

De drank

De drank wordt afgenomen bij Dulci, tenzij anders gevraagd. Bijna alle dranken zijn bespreekbaar en kunnen geplaatst worden. 

De schoonmaak

De schoonmaak zit sinds kort inbegrepen in onze prijs, dat is al een zaak minder om u zorgen over te maken.

De prijs

Het kost €285 om onze zaal te huren. Indien er extra’s aangevraagd worden zoals een portier of eigen drank loopt dit natuurlijk op, maar €285 euro is onze basisprijs.

De muziekinstallatie

In deze prijs zit standaard de muziekinstallatie. Dit zijn twee XDJ-1000MK2's en een DJM-750MK2 waarop zowel een gsm aangesloten kan worden via kabel of een DJ kan draaien.

Plastic bekers

Plastic bekers zijn inbegrepen in de prijs en mogen gebruikt worden zolang de voorraad strekt. Dit zorgt ervoor dat ook dit een zorg minder is voor u.

De opkuis

Zoals reeds vermeld nemen wij de opkuis voor onze rekening. Na elke avond neemt een professionele ploeg het op zich om de zaal weer spik en span te maken zodat deze weer helemaal klaar is voor de volgende bezoekers.

Menu