ZAAL HUREN

Wilt u een grote zaal huren in centrum Leuven? 
Zoek niet verder! Dulci is de ideale plaats voor jouw feestjes. Van verjaardagsfeesten tot recepties, van galabals tot sweet sixteens of een ander soort fuif. Alles is mogelijk in dit fantastische pand!

Centrum Leuven

Door onze ligging in het centrum van Leuven, vlakbij de Oude Markt, is onze zaal zeer goed bereikbaar te voet, met de fiets, met de trein of zelfs met de auto door parkings die slechts enkele minuten wandelen verwijderd zijn van ons.

De zaal

De zaal van Dulci is een grote feestzaal met vier tapkranen en de mogelijkheid om eigen muziek te draaien. Deze zaal is geschikt voor grotere feestjes.

De drank

De drank wordt afgenomen bij Dulci. Tijdens de avond wordt het vervangen van vaten of andere dranken ondersteund door iemand van ons team. 

De schoonmaak

De schoonmaak zit sinds kort inbegrepen in onze prijs, dat is al een zaak minder om u zorgen over te maken.

De prijs

Voor onze zaal te huren betaal je €450 incl. BTW. VZW`s genieten van een voordeeltarief en betalen €400 incl. BTW. Heb je bijkomende wensen, laat het ons gerust weten en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

De muziekinstallatie

In deze prijs zit standaard de muziekinstallatie. Dit zijn twee XDJ-1000MK2's en een DJM-750MK2 waarop zowel een gsm aangesloten kan worden via kabel of een DJ kan draaien.

Herbruikbare bekers

Zoals vele bars gebruiken wij herbruikbare bekers. Je kan deze erbij huren voor €15 per doos van 500 bekers.

De opkuis

Zoals reeds vermeld nemen wij de opkuis voor onze rekening. Na elke avond zal de zaal gekuist worden door een kuisploeg. Let op! Het verzamelen en reinigen van de bekers/glazen, samen met het opruimen van afval, wordt niet gedaan door de kuisploeg en is dus de verantwoordelijkheid van de huurder